Політика конфіденцій­ності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Будь ласка, ознайомтесь з Правилами збору, обробки та зберігання персональних даних користувачів (далі – Правила). Правила встановлюються додатком FuturaHUB і визначають порядок, у якому програма FuturaHUB використовує персональні дані Користувачів. Ці правила ґрунтуються на Загальному регламенті захисту даних (GDPR; Регламент (ЄС) 2016/679). Власником та адміністратором даних, зібраних та оброблених додатком FuturaHUB, є Товариство з обмеженою відповідальністю “КОУРКІНГ ФУТУРА”, Ідентифікаційний код: 42819893, адреса: 79071, м. Львів, вул. Кульпарківська, 200А Телефон: +380676905966 Електронна пошта: coworking@futura- hub.com

 

  1. Основні положення.

Встановивши додаток FuturaHUB або зареєструвавшись на веб -сайті https://coworking.futura-hub.com.ua , Користувач погоджується з цими Правилами і надає дозвіл додатку FuturaHUB збирати, зберігати, використовувати, обробляти та розкривати свої персональні дані відповідно до цих Правил та закону України “Про захист персональних даних”, “Про захист прав споживачів”, “Про захист інформації в інформаційних та телекомунікаційних системах”, а також Загального положення про захист даних (GDPR; Регламент (ЄС) 2016/679). Ці Правила діють з моменту реєстрації користувача у додатку FuturaHUB.

 

  1. Збір, обробка та використання персональних даних про користувача.

FuturaHUB може збирати, зберігати та використовувати такі персональні дані:

– ім’я (прізвище, ім’я, по батькові);

– адреса електронної пошти;

– номер мобільного телефону;

– історія використання Користувачем програми FuturaHUB;

– псевдонім Користувача;

– пароль користувача;

– місцезнаходження користувача (доступ до геоданих).

Користувач погоджується, що служба додатків FuturaHUB може використовувати персональні дані Користувача для:

– надання послуги та підтримки клієнтів за запитом;

– вдосконалення власних послуг, вмісту сайту та реклами;

– сповіщення користувачів про послуги, новини та рекламні пропозиції програми FuturaHUB та партнерів FuturaHUB за допомогою SMS, електронної пошти, пошти тощо.

 

  1. Розкриття персональних даних.

Додаток FuturaHUB має право передавати особисті дані Користувача третім особам у таких випадках:

– додаток FuturaHUB отримав відповідну згоду користувача;

– FuturaHUB надає персональні дані своїм партнерам, дочірнім компаніям, агентствам та субпідрядникам, іншим третім сторонам для цілей, для яких ця інформація була зібрана. Додаток FuturaHUB запитуватиме згоду на використання персональних даних відповідно до внутрішніх інструкцій FuturaHUB та цих Правил.

– FuturaHUB надає особисті дані правоохоронним та іншим державним структурам у відповідь на їх офіційні запити щодо кримінальних проваджень або передбачуваних протиправних дій. У цьому випадку додаток FuturaHUB розкриє інформацію, що стосується розслідування, а саме: ім’я, місце проживання, поштовий індекс, номер мобільного телефону, адресу електронної пошти, дату народження, деталі покупки.

– Додаток FuturaHUB може надавати третім сторонам загальну інформацію (статистику, сукупну інформацію), яка не містить персональних даних і яка не ідентифікує користувача окремо. Персональні дані Користувача зберігаються у додатку FuturaHUB, який може бути фізично розташований як в Україні, так і за кордоном. Користувач підтверджує та надає програмі FuturaHUB право переміщати персональні дані через кордон України для цілей, для яких ці дані були зібрані. FuturaHUB зобов’язується вжити відповідних заходів безпеки для захисту від незаконного втручання або несанкціонованого зміни, розкриття або знищення персональних даних Користувача. FuturaHUB несе повну та повну відповідальність за захист персональних даних Користувача та за збір, обробку, зберігання та використання персональних даних Користувача.

 

  1. Права користувачів як суб’єктів персональних даних:

– знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження персональних даних, або надати відповідне розпорядження на отримання такої інформації їх уповноваженими особами, за винятком випадків, передбачених законом.

– отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема про третіх осіб, яким передаються їхні персональні дані.

– отримати доступ до своїх персональних даних.

– отримати відповідь про те, чи обробляються їхні персональні дані, а також отримати зміст таких персональних даних не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня подання запиту, за винятком випадків, передбачених законодавством.

– подати обґрунтований запит до власника персональних даних із запереченням проти обробки їх персональних даних.

– подати обґрунтований запит на зміну або знищення своїх персональних даних будь -яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є неточними.

– захищати свої персональні дані від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження через навмисне приховування, ненадання або несвоєчасне надання, а також для захисту від надання інформації, яка є неточною або дискредитує честь, гордість та ділову репутацію фізичної особи.

– подавати скарги щодо обробки ваших персональних даних.

– застосовувати засоби правового захисту у разі порушення законодавства про захист персональних даних.

– зробити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних під час отримання згоди.

– відкликати згоду на обробку персональних даних.

– знати механізм автоматичної обробки персональних даних.

– захищатися від автоматизованого рішення, яке має належні наслідки для нього/неї.

 

  1. Скасування підписки.

Додаток FuturaHUB дає зареєстрованим користувачам право відмовитися від отримання будь -яких рекламних матеріалів щодо послуг, що надаються через додаток FuturaHUB. Це можна зробити, надіславши повідомлення через зворотний зв’язок у програмі FuturaHUB.

Memory: 34.3MB | MySQL:38 | 0,271sec